Nieuws van Bonaire

Veel inbraken voor het carnavals weekend

Kralendijk – In de ochtenduren van woensdag 27 februari werd aangifte gedaan van inbraak in een woning aan de Kaya Sea Bird. Hier hebben onbekenden tussen 10.00 uur en 17.00 uur op dinsdag 26 februari de achterdeur geforceerd en hebben contant geld weggenomen. De bewoner kwam er pas op woensdag 27 februari omstreeks 09.00 uur achter dat de achterdeur opengebroken was.

Op woensdag 27 februari werd aangifte gedaan van diefstal van duikspullen vanuit de tuin van een woning aan de Sabadeco Courts. Tussen 17.30 uur en 19.00 uur hebben onbekenden onder andere duikkleding, schoenen en een zwarte rugtas weggenomen.

Later op de avond omstreeks 23.00 uur  werd aangifte gedaan van inbraak in een woning aan de Kaya Andres A. Emerenciana. Tussen 10.00 uur en 23.00 uur hebben onbekenden een deur geforceerd om de woning binnen te komen en hebben onder andere een televisie van het merk LG en een laptop van het merk Acer weggenomen. 

Op donderdag 28 februari werd ook aangifte gedaan van inbraak in een woning aan de Kaya Ubangi. Hier hebben onbekenden op de deur geforceerd en hebben diverse sieraden van waarde weggenomen. De inbraak heeft op woensdag 27 februari,  tussen 07.00 uur en 17.30 uur plaatsgevonden. 

Op donderdag 28 februari werd aangifte gedaan van diefstal van vier autobanden vanaf een auto die geparkeerd stond bij een woning aan de Bulevar J.A. Abraham. Tussen  01.30 uur en 9.00 uur hebben onbekenden de 4 autobanden weggenomen.

Op vrijdag 1 maart werd omstreeks 02.45 uur een man met initialen R.A.R. van 46 jaar op de Kaya Amsterdam aangehouden wegens openbare dronkenschap en het geen gehoor geven aan bevelen van de politie. Later bleek ook dat de scooter waarop hij reed gestolen was.

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo