Bonaire

Koninklijke Marechaussee steekt handen uit de mouwen voor dierenopvang Kunuku Kakelvers

De Koninklijke Marechaussee voor de nieuwe puppy kennel met eigenaren Peter en Patricia. Foto: Ton Crull

Kralendijk – zaterdag 29 december hebben 8 leden van de marechaussee een handje meegeholpen op het terrein van de dierenopvang Kunuku Kakelvers. Klusjes waar eigenaren Peter en Patricia niet aan toe komen werden afgemaakt door de mannen en vrouwen van de politieorganisatie.

Kunuku Kakelvers is een fundashon waar honden en katten worden opgevangen omdat ze bijvoorbeeld mishandelt of achtergelaten zijn. Eigenaren Peter en Patricia stoppen vrijwel al hun tijd en liefde in de dieren waardoor ze aan sommige klusjes niet toe komen.

Rocargo
Foto: Ton Crull

De leden van de Koninklijke marechaussee hebben een nieuwe puppy kennel gebouwd en al het gaas rondom de katten kennel vervangen. “We zijn al eerder geweest en proberen dat vaker te doen. Peter en Patricia verrichten zulke goede daden en dit is maar een kleine moeite voor ons.” Aldus een lid van de marechaussee.

De nieuwe puppy kennel bijna af. Foto: Ton Crull

Ook wat doen voor Fundashion Kunuku Kakelvers of met de honden en katten knuffelen? Kijk dan even op hun website https://fkk-bonaire.org/nl/ voor een routebeschrijving en een telefoonnummer.

Foto: Guusje van der Leer
Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo