Bonaire

Opening Nieuwbouw Liseo Boneriano

Kralendijk – De uitbreiding van het schoolgebouw van het Liseo Boneriano Scholen Gemeenschap Bonaire is geopend door Directeur-Generaal Primair en Voortgezet Onderwijs mevrouw Alida Oppers van het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap en Teamleider MAVO, Milena Ramirez-Silberie.

Vanaf de start van het schooljaar 2018-2019 krijgen MAVO-, HAVO- en VWO- leerlingen in Bonaire onderwijs op één locatie. In de zomervakantie van 2018 zijn de MAVO leerlingen verhuisd naar het uitgebreide schoolgebouw aan de Kaya Amsterdam z/n. De officiële opening van de uitbreiding van het gebouw heeft plaats gevonden op 28 november 2018.

De realisatie van dit bouwproject is onderdeel van het onderwijshuisvestingsplan voor Bonaire, dat door het Openbaar Lichaam Bonaire en het Ministerie van OCW gezamenlijk wordt gefinancierd.

Deel dit artikel