Nieuws van Bonaire

Gezaghebber Rijna fietsend op weg naar het ministerie

Warm gekleed fietst gezaghebber Rijna door Den Haag I Foto Nico van der Ven

Warm gekleed fietst gezaghebber Rijna door Den Haag I Foto Nico van der Ven

 

Gezaghebber van Bonaire Edison Rijna blijkt zich tijdens zijn werkbezoek aan Den Haag op een oer-Hollandse manier te verplaatsen: per fiets. Dat ontdekte fotograaf Nico van der Ven die al 50 jaar Caribische delegaties die Den Haag aandoen met zijn camera volgt. ,,Vandaag moest ik op het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid een foto maken van staatssecretaris Tamara van Ark die gezaghebber Edison Rijna uit Bonaire op bezoek kreeg”, schrijft Van der Ven op zijn facebookpagina. ,, Op weg naar het ministerie zag ik iemand fietsen die heel veel op de gezaghebber leek… Sterker nog: het bleek hem te zijn! Fietsen is niet alleen goedkoper, maar ook veel milieuvriendelijker dan een dienstauto of taxi en bovendien, zo vertelde Rijna, veel handiger om er zeker van te zijn op tijd op afspraken te komen.”

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo