Nieuws van Bonaire

Open huis hospice Kas Flamboyan

Sinds 13 januari van dit jaar is het hospice Kas Flamboyan op Bonaire open.

Het is een bijna-thuis-huis voor mensen die in de laatste fase van hun leven verkeren.

Daarnaast biedt Kas Flamboyan ook tijdelijke respijtzorg oftewel vervangende mantelzorg. Als je langdurig zorg geeft aan een naaste kan het zijn dat je overbelast raakt of door andere omstandigheden even niet voor je naaste kan zorgen. Kas Flamboyan kan dan een uitkomst bieden.

Inmiddels hebben we meer dan 10 bewoners 24/7 zorg, liefde en aandacht kunnen geven. We nodigen u graag uit om ons mooie hospice van binnen en buiten te bekijken. We geven antwoord op alle vragen en de koffie staat klaar.

 

Routebeschrijving:

Tegenover de ingang van het Courtyard Marriot neemt u de weg rechtdoor tot aan het stopbord (kruising). U gaat rechtsaf de Kaya Mgr. Niewindt op, u volgt de weg met een flauwe bocht naar links en in die bocht liggen 3 huizen aan uw rechterhand. Vlak na het derde huis bij huisnr. 37 gaat u rechts de zandweg op, Kaya Guanare en daar ziet u ook een bord staan met Kas Flamboyan. Het witte huis aan uw linkerhand is de plaats van bestemming!

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo