Bonaire

Officiële opening van 
Grant Thornton Bonaire

Officiële opening van 
Grant Thornton Bonaire

Op donderdag 27 september 2018 heeft het team van Caribbean Accounting Services (hierna te noemen: CAS) samen met haar klanten en relaties de officiele opening van het Grant Thornton kantoor gevierd. Met ingang van 1 augustus 2018 vormt CAS-onderdeel van het wereldwijde netwerk van Grant Thornton, dat diensten verleent op het gebied van Tax, Assurance, Accounting, Payroll en Advisory. Dit netwerk focust zich vooral op kleine- tot middelgrote bedrijven, die tevens het grootste gedeelte van onze lokale markt vormen. Het leiderschapsteam heeft bewust gekozen voor dit netwerk. Grant Thornton heeft een wereldwijde reikwijdte en biedt voldoende groeimogelijkheden aan zowel haar werknemers als haar klanten. Onder het Grant Thornton merk zal het bedrijf meer tijd overhouden om invulling te geven aan haar doelstelling: haar klanten en relaties helpen diepere inzichten te ontdekken die zullen leiden tot meer groeimogelijkheden.

Hans Ruiter, Tax Partner van Grant Thornton, geeft aan: “Grant Thornton in het Nederlands Caribisch gebied wordt geleid door 4 Partners en 160 medewerkers en heeft vestigingen op Aruba, Bonaire, Curaçao en St. Maarten. Als bedrijf zijn we marktleider op de eilanden die we bedienen. De markt is constant in beweging en het merk Grant Thornton zal ons beter in staat stellen hierop te anticiperen en ons te blijven focussen op de behoeftes van onze klanten. We zullen onze klanten helpen diepere inzichten te ontdekken die zullen leiden tot meer groeimogelijkheden. Op Bonaire zien wij een groeiende behoefte in de hotelsector, maar ook in de bouw-, onderwijs- en gezondheidssector. Grant Thornton is hier om kennis te delen en service van hoge kwaliteit aan te bieden. Wij worden gesteund door een wereldwijd netwerk en dragen met ons lokaal team graag bij aan de groei van ons zustereiland Bonaire.” 

Pieter Heijnen, Senior Manager Corporate Accounting & Outsourcing, bedankte in een korte toespraak  alle klanten voor hun vertrouwen in de organisatie. In zijn toespraak benadrukte Pieter het belang van consistentie. “De naamsverandering van de organisatie was van belang om wereldwijde uniformiteit te garanderen. Hoewel ons merknaam en kleur is veranderd, zijn wij nog steeds hetzelfde team. Wij blijven dezelfde hoge kwaliteit aanbieden die u van ons gewend bent”, aldus Pieter. Grant Thornton heeft lokale wortels, een wereldwijde reikwijdte aan kennis en expertise en kijkt uit naar een stralende toekomst.   

Deel dit artikel