Nieuws van Bonaire

Politieberichten van woensdag 26 september t/m vrijdag 28 september 2018

 

Op woensdag 26 september werd aangifte gedaan van inbraak in een toeristische accommodatie aan de E.E.G. Bulevar. Onbekenden hebben tussen 19.00 uur en 21.00 uur de achter schuifdeur opengebroken en hebben onder andere een kluis met als inhoud: paspoorten, rijbewijzen, diverse passen, een laptop, een telefoon en een tablet van het merk Samsung, weggenomen. Ook zijn een digitale camera, twee duikhorloges en contant geld weggenomen. 

Op donderdag 27 september werd aangifte gedaan van inbraak in een bedrijf  aan de Kaya Industria. Tussen woensdag, 26 september, omstreeks 19.00 uur en donderdag 27 september omstreeks 05.45 uur, hebben onbekenden de buitendeur geforceerd en hebben onder andere een compressor, twee generatoren en contant geld uit de kassa weggenomen.

De zaken worden onderzocht.

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo