Nieuws van Bonaire

Nos ta Biba di Naturalesa-TV aflevering 9 Rioleringsproject

Nos ta Biba di Naturalesa-TV aflevering 9 Rioleringsproject
“Nos ta biba di Naturalesa” (We leven van de natuur) is het motto voor alle communicatie over de leefomgeving en de natuur op Bonaire door het Openbaar Lichaam Bonaire.
Sinds begin dit jaar brengen zij in samenwerking met uiteenlopende projecten op het eiland deze video serie uit. Deze aflevering gaat over het rioleringsproject. Je kunt alle afleveringen op hun website terugkijken via deze link

Het rioleringsproject is het grootste infrastructurele project dat ooit is uitgevoerd op ons eiland. Alle informatie over dit project is te vinden in twee talen op: https://bibadinaturalesa.com/2016/09/13/rioleringsproject/

Julianka bezoekt de rioolwaterzuiveringsinstallatie waar Arthur Janga uitlegt hoe het WEB ons afvalwater schoonmaakt. Jaap Ensink van Onima Aloë gebruikt het gezuiverde water om zijn aloëplanten op te kweken. En George Jones van het WEB vertelt hoe je milieuvriendelijk verstoppingen kunt verhelpen. Bekijk de hele video hier:

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo