Bonaire

De schildpadden van Bonaire kunnen uw bedrijf helpen terwijl u hen helpt!

Kralendijk, februari 2018 – Het 2017 nestseizoen van zeeschildpadden is tot een zeer succesvol einde gekomen. Mede dankzij de vrijgevigheid van de bedrijven en individuen die een zeeschildpaddennest hebben geadopteerd, bereikten in totaal 11,930 babyschildpadden veilig de zee!

Het nestseizoen van 2018 start over ongeveer twee maanden, en daarom is Sea Turtle Conservation Bonaire (STCB) nu op zoek naar bedrijven die het unieke dierenleven van Bonaire willen steunen door deel te nemen aan Adopt-A-Nest 2018.

Het verbinden van uw merk aan de bescherming van de geliefde zeeschildpadden op Bonaire is een effectieve manier om de waarden van uw bedrijf te verspreiden. Daarnaast kan het adopteren van een nest ook leiden tot meer kansen voor uw bedrijf en hogere verkopen. Het adopteren van een bedreigd schildpaddennest, en daarmee het bijdragen aan de natuur van Bonaire, creëert goodwill voor uw bedrijf en merk onder uw doelgroep.

Middels pers, mond-tot-mondreclame en sociale media zet STCB de bedrijven die een nest adopteren in de spotlight. Echter, dat is niet alles: de deelnemers ontvangen ook een uniek Adopt-A-Nest certificaat, en hun naam en/of logo wordt vermeld op de Nest-O-Meter bij het STCB kantoor op Kaya Korona #53.

Donaties en belastingvoordelen gaan hand in hand. Wanneer u een nest adopteert, draagt u bij aan de natuur van Bonaire en kunt u besparen op uw belastingen. 

Om een nestje te adopteren kunt u bellen naar (+599) 717 2225 of mailen naar STCB’s Communications Officer: cepa@bonaireturtles.org. Voor meer informatie kunt u de website van STCB bezoeken: www.bonaireturtles.org.

De volgende bedrijven en individuen dragen met Adopt-A-Nest in 2018 bij aan onze natuur: ABC Travel, Bonaire Logistics, Administratiekantoor Brandaris, Buts Technical Consultancy, Cargill, Casa Presioso, Dinska Dohmen, dNM Interim, Hamlet Oasis, Harbour Village, Harbourtown Real Estate, in memory of Marlyn Kader, Kooyman Bonaire, Piet Boon, RE/MAX Paradise Homes, SunRentals Bonaire, VIP Diving and WILDCONSCIENCE.

Deel dit artikel