Bonaire

Disney Wonder bezoekt Bonaire

Kralendijk (29 januari 2018) – Op 1 februari 2018 zal Bonaire voor het eerst een cruiseschip van ‘Disney Cruise Line’ verwelkomen. ‘Disney Wonder’ zal dan voor het eerste keer in Bonaire aanmeren. Disney Cruise Line maakt het voor haar cruisepassagiers mogelijk om op reis te gaan met al de bekende Disneyfiguren. Voor Disney Cruise Line is het zeer belangrijk dat al haar klanten een geweldige ervaring hebben en dat is ook de reden waarom veiligheid prioriteit heeft voor hun.

Hoewel TCB begrijpt dat er vanuit de gemeenschap heel veel belangstelling bestaat voor het bezoek van dit cruiseschip, moet daarbij ook de veiligheid van onze bezoekers in acht worden genomen. Voor deze dag heeft TCB een speciale plek aangewezen, waar de lokale bevolking de bezoekers kunnen uitzwaaien. Deze aangewezen plek ligt op het zuidelijke deel van de zeeboulevard tegenover Patagonia Restaurant. Het is niet toegestaan om met voertuigen dit cruisegebied te betreden. Echter is het wel mogelijke om te voet naar het aangewezen gebied te gaan. TCB kan niet garanderen dat het mogelijk zal zijn om de Disneyfiguren te zien, maar wil er wel voor zorgen dat de figuren en alle bezoekers zich welkom voelen.

Wij hebben als inwoners van Bonaire de verantwoordelijkheid om al onze bezoekers de beste ervaring ooit te bieden. TCB rekent daarbij op de gemeenschap van Bonaire. De boot komt aan om 08.00 uur en vertrekt weer om 17.30 uur

Deel dit artikelRocargo

Rocargo

Rocargo