Geen categorie

STINAPA heeft deelgenomen aan workshop customer service

Gedurende de laatste twee weken van oktober hebben alle medewerkers van STINAPA deelgenomen aan een workshop over klanten service/vriendelijkheid, aangeboden door Mw. Denise de Jongh van Training en Consultancy 2000.

Er werden verschillende aspecten getrained, van communicatie tot begrip voor de klant en het afhandelen van moeilijke situaties.

De STINAPA medewerkers worden soms geconfronteerd met hele moeilijke situaties waarbij het van belang is om over de vaardigheden te beschikken om hiermee om te gaan. 

De workshop viel erg in de smaak bij de medewerkers van STINAPA. Men heeft genoten van de acteer talenten van de Bonairiaanse actrice Jacky Bernabela die Mw. De Jongh ondersteunde door de verschillende conflicten uit te beelden die de medewerkers moesten oplossen.

Aan het einde van de workshop kregen alle medewerkers een certificaat aangeboden.

Deel dit artikel