Bonaire

Corendon voor de eerste keer op Bonaire

Corendon voor de eerste keer op Bonaire

Corendon is een bekende touroperator uit Europa die onlangs is gestart met de wekelijkse verkoop van 60 stoelen aan boord van de KLM-vlucht met bestemming Bonaire. Met ingang van november van dit jaar breidt Corendon haar stoelenaantal uit naar 100 per week.

Corendon arriveerde met haar eerste klanten die Bonaire bezochten en een groep Vips bestaande uit CEO Mr. Atilay Uslu en 7 topjournalisten. Corendon werd op Flamingo International Airport ontvangen met vrolijke muziek van de “Ka’í Orgel”, drankjes en hapjes om deze officiële aankomst te vieren.

Rocargo

Het VIP-team bracht 3 dagen door op het eiland en heeft verschillende plekken bezocht en meegedaan aan verschillende activiteiten. Tourism Corporation

Bonaire (TCB) bedankt alle partners die een bijdrage hebben geleverd aan deze inleefreis. Een speciale dankwoord is er voor Eden Beach Resort, FBTT/Jentis Tours, Sebastian’s Restaurant, Delfins Resort, Rancho Washikemba en ‘The Mangrove Center’.

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo