Bonaire

Nieuwe directeur voor Stinapa

Het bestuur van STINAPA heeft een nieuwe directeur benoemd: Arjen de Wolff. Na een open en zorgvuldige sollicitatieprocedure om de vacature te vervullen zal de heer De Wolff vanaf 1 september 2017 beginnen in zijn nieuwe functie.

Arjen de Wolff (Nederland, 1969) heeft een lange en diverse carrière gehad in zowel de politiek-bestuurlijke als de publieke sector in verschillende landen en regio s, waaronder het MIdden-Oosten, de Kaukasus en het Caribisch gedeelte van het Koninkrijk. Zijn loopbaan concentreerde zich in de afgelopen jaren vooral op  het (her-)inrichten en managen van zowel overheidsorganisaties als NGO’s.

De huidige directeur, Herman Sieben, zal Arjen de Wolff inwerken. Herman Sieben zal hierna weer gaan werken bij Staatsbosbeheer in Europees Nederland.

STINAPA Bonaire heeft tot taak om zowel het nationale onderwaterpark, Bonaire National Marine Park, als delen van de natuur aan land, Washington Slagbaai National Park te beheren en beschermen. STINAPA heeft tot doel de bescherming en het gebruik van de natuur op Bonaire ten goede te laten komen aan zowel het behoud van de natuur zelf, als onderdeel van de grotere ecosystemen in de Cariben en om de bevolking van haar bezoekers een onvergetelijke ervaring te laten beleven.

Deel dit artikel