Bonaire

Gedeputeerde Hellburg-Makaai voert gesprekken over reorganisatie LVV

Kralendijk – Gedeputeerde mevrouw Hellburg-Makaai is samen met de gedeputeerden de heer Abrahams, mevrouw Den Heyer en een aantal eilandraadsleden momenteel in Nederland in verband met een tweedaags congres van de Vereniging van Nederlandse Gemeenten. Gedeputeerde Hellburg-Makaai maakt ook gebruik van deze gelegenheid om een aantal werkbezoeken af te leggen. 

Op de foto is de gedeputeerde te zien met ambtenaren van Economische zaken. Links, de heer Guus Schutjes projectleider reorganisatie LVV en Cor von Meijenfeldt  lid van het management team. Het gesprek ging uiteraard over de reorganisatie van de L.V.V. en over het aansterken van de samenwerking in deze met het Openbaar Lichaam Bonaire.

Deel dit artikelRocargo

Rocargo

Rocargo