Onderwijs

Bezoek HKH Prinses Laurentien aan Bonaire

 

Woensdag 8 maart 2017 heeft het bestuur van Stichting Lezen & Schrijven Bonaire een  zeer inspirerende ontmoeting gehad met HKH Prinses Laurentien. Wij hebben haar onze plannen kunnen presenteren. Als oprichtster van Stichting Lezen en Schrijven Nederland heeft zij ons zeer waardevol advies gegeven hoe we een volgende stap zetten met onze stichting. We hopen in de toekomst nauw met HKH Prinses Laurentien te kunnen samen werken in onze strijd tegen laaggeletterdheid op Bonaire.

Tijdens haar bezoek 8 maart j.l. aan Stichting Lezen & Schrijven Bonaire heeft HKH Prinses Laurentien een video boodschap opgenomen om iedereen op te roepen om mee te doen aan de Bonaire Voorleesdag 2017, die gehouden wordt 13 juni aanstaande.

 

Hoog bezoek aan de Mediabus

Tijdens haar bezoek 8 maart j.l. aan Stichting Lezen & Schrijven Bonaire heeft HKH Prinses Laurentien de mediabus bekeken. Ze heeft ons haar boekjes mr Finney in het Papiamentu cadeau gedaan. Deze werden door Mariana in ontvangst genomen en zullen worden voorgelezen in de mediabus.

www.lezenenschrijvenbonaire.org

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo