Politiek & Bestuur

Minister Ard van der Steur bezoekt Bonaire

Minister Ard van der Steur bezoekt Bonaire

Minister Van der Steur van Veiligheid en Justitie brengt van 11 tot en met  13 januari 2017 een werkbezoek aan Bonaire.

Rocargo

Minister Van der Steur zal op 12 januari de nieuwe korpschef van het Korps Politie Caribisch Nederland, Jose Rosales, officieel installeren.

Verder staan die dag onder meer gesprekken met Rijksvertegenwoordiger Gilbert Isabella, Gezaghebber Edison Rijna, hoofdofficier van Justitie Henry Hambeukers en bureau Slachtofferhulp op het programma.

Op 13 januari brengt de minister onder andere een bezoek aan het Gerecht in Eerste Aanleg, de nieuwbouw van de Justitiële Inrichting Caribisch Nederland, de Stichting Krusada, de brandweerkazerne en de Koninklijke Marechaussee.

Deel dit artikel