Economie

Online petitie inzake Insel Air

In verband met de vele klachten over Insel Air heeft de Fundashon pa Konsumodó van Curaçao een online petitie inzake Insel Air opgezet. In de petitie wordt de regering van Curaçao gevraagd om een compensatieregeling te ontwerpen voor gedupeerde passagiers van Insel Air.

Ook de consumentenbond op Bonaire Unkobon is op de hoogte van de vele vertragingen van vluchten bij Insel Air en ondersteunt het initiatief van de Fundashon pa Konsumodó van Curaçao van harte.  Unkobon  roept haar leden en de andere inwoners van Bonaire op om de petitie te ondersteunen. U vindt de petitie met de onderstaande link.

Rocargo

https://www.gopetition.com/petitions/kompensashon-pa-retraso-di-buelocompensatie-bij-vluchtvertaging.html

Deel dit artikelRocargo

Rocargo

Rocargo