Nutsvoorzieningen

Stroomstoringen in een aantal wijken op Bonaire

web bonaire

Kralendijk, 15 juni 2016 – Op woensdag 15 juni 2016 heeft om 06:41 uur een stroomstoring plaatsgevonden in een aantal wijken op Bonaire. WEB Bonaire heeft direct een onderzoek ingesteld naar de oorzaak en de omvang van de storing. De storing was om 08:26 uur opgelost.

De stroomstoring is veroorzaakt door een defecte onderdeel in de distributienet ter hoogte van Kaya IR. Randolph Statius van Eps waarbij omliggende gebieden zijn getroffen. Hierdoor is het beveiligingssysteem van WEB in werking getreden en heeft deze automatisch een aantal wijken uitgeschakeld om vergaande problemen te voorkomen.

Als gevolg hiervan was de elektriciteitstoevoer tijdelijk uitgeschakeld voor klanten van WEB in de volgende gebieden: Belnem en omgeving, Sorobon, Bona Bista, Noord Saliña en omgeving, Kaya Amsterdam, Antriol
en omgeving.

WEB biedt zijn excuses aan voor het ongemak.

Deel dit artikel