Politiek & Bestuur

Volle agenda voor gedeputeerde Abraham in Den Haag

Gedeputeerde Clark Abraham is deze week aangevangen met een werkbezoek in Nederland. Het zesdaagse werkbezoek heeft als doel om vervolg te geven aan -onder andere- afspraken gemaakt rondom de CN-week.

Zo zal de gedeputeerde in gesprek gaan met de verschillende ministeries en stakeholders over dossiers als economische ontwikkeling en toerisme, milieuzaken, zee- en luchthaven, afvalverwerking, riolering, bestuursontwikkeling, de evaluatie en samenwerking binnen het koninkrijk. Hiermee maakt Abraham efficiënt gebruik van zijn aanwezigheid in Den Haag om tijdens het zesdaagse bezoek maar liefst 25 afspraken af te werken.

Bij aankomst in Nederland heeft de gedeputeerde eveneens gebruik gemaakt van de gelegenheid de Dia di Boneiru te bezoeken in Rijswijk. ,,Ik ben na aankomst in Nederland naar Rijswijk gegaan om ook de Bonairiaanse gemeenschap in Nederland persoonlijk te feliciteren en samen met hun onze dag te vieren. Er was sprake van een goede sfeer. Mooi om te zien dat de Bonairianen ook in Nederland onze nationale feestdagen eren en vieren’’, aldus Abraham.

Deel dit artikel