Advertentie

Oh fijn, dus bij Belle Car kan het wel

Huur een maand en bij Belle Car rijdt je al voor $ 495,- in een kleine, handgeschakelde auto. Het is weliswaar geen luxe bolide, maar biedt wel veilig vervoer op vier wielen. Een WA-verzekering, a.b.b. en alle andere kosten zijn inbegrepen. Kies je voor de all-risk verzekering dan ben je voor $ 599,- klaar.

Op onze website staan afbeeldingen van alle auto’s en tarieven, ook van onze middenklasse auto’s en luxe bolides.

Voor huisbezitters die vaker op vakantie komen, is een Longterm deal met Belle Car vaak voordeliger dan om een eigen auto te onderhouden. Niet alleen de tarieven, maar ook de service van Belle Car maken het verschil. Prettig wanneer je op Flamingo airport aankomt en de auto staat vooraan op de parkeerplaats.

Een dag naar het National Park? Wanneer u bij Belle Car huurt, kan dat meestal zonder kosten in een stoere Jeep Wrangler

Tijdens het verblijf zeker zijn van een goede auto en de beste zorg. In geval van een lekke band of een ander klein euvel, staat HB Roadservice klaar en helpt je weer op weg.  Deze serviceis een onderdeel van het Belle Car zorgeloos allrisk pakket.

Korter huren kan uiteraard ook. Een Suzuki Ignis, Daihatsu Terios, of Kia Picanto, kan vanaf $ 215,- per week  ($ 699,- per maand)

Nico van  “De Garage”  en Soerinder van  “Car Tech”  verzorgen het onderhoud van de auto’s. Beide zijn vakmensen die weten waar ze mee bezig zijn. Dat geeft vertrouwen.

Deel dit artikel