Politie & Justitie

Zeven bestuurders bekeurd bij snelheidscontroles

KRALENDIJK – Op woensdagmiddag 22 mei heeft het Korps Politie Caribisch Nederland (KPCN) twee snelheidscontroles uitgevoerd. Deze vonden plaats op de Kaminda Tras di Montaña en de Kaya Amsterdam, waar de snelheid van voertuigen met een lasergun werd gemeten.

Op de Kaminda Tras di Montaña, waar de maximumsnelheid 60 km/uur is, werden 48 voertuigen gecontroleerd. Vier bestuurders kregen een bekeuring voor snelheden tussen 60 en 88 km/uur.

Op de Kaya Amsterdam, met een maximumsnelheid van 40 km/uur, werden 40 voertuigen gecontroleerd. Drie bestuurders werden bekeurd voor snelheden tussen 40 en 87 km/uur.

Het KPCN kondigt aan de komende dagen door te gaan met snelheidscontroles op verschillende locaties en roept automobilisten op om zich aan de snelheidslimieten te houden. In de bebouwde kom is de maximumsnelheid 40 km/uur en daarbuiten 60 km/uur.

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo