Politie & Justitie

Aanhoudingen voor rijden onder invloed

KRALENDIJK – Op vrijdag 10 mei werd een 46-jarige man rond 02:20 uur aangehouden in het centrum van Playa voor rijden onder invloed van alcohol. De verdachte werd eerder op de Gobernador N. Debrot Boulevard gespot, waar hij met zijn pick-up slingerend over de weg reed. Na een blaastest bleek hij meer dan de toegestane hoeveelheid alcohol te hebben genuttigd. Zijn rijbewijs werd ingetrokken.

Op donderdag 9 mei, rond 19:50 uur, vond een aanrijding plaats tussen twee auto’s op de Kaya Rosaura. De veroorzaker van de aanrijding, een 47-jarige man, reed door na het ongeval. Toen de politie hem benaderde, leek hij gedronken te hebben. Nadat hij een blaastest had gedaan, werd hij gearresteerd en moest hij zijn rijbewijs inleveren.

Rocargo
Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo