Advertentie

Mojito Zondag bij Haven Restaurant

Komende zondag, op 5 mei, staat in Haven een heerlijk evenement gepland: de Mojito Zondag! Dit wordt een dag vol verfrissing en ontspanning, perfect om het weekend af te sluiten. Voor slechts $8 (per mojito) kun je de hele dag genieten van verleidelijke mojito’s, met gratis toegang tot het zwembad voor extra plezier onder de zon.

En alsof dat nog niet genoeg is, hebben we een speciale traktatie tussen 5 en 6 uur: 1+1 gratis op onze heerlijke mojito’s! Of je nu een hotelgast bent of gewoon op zoek bent naar een leuke tijd, iedereen is van harte welkom in ons restaurant en zwembad

Dus kom langs, breng je vrienden mee en dompel jezelf onder in de relaxte sfeer van de Mojito Zondag bij Haven in het Courtyard by Marriott Resort. Het wordt een dag om niet te vergeten!

Volg Haven op Instagram en blijf op de hoogte van alle specials!

Deel dit artikel