Nieuws uit Nederland

Ministerie BZK doneert 17 duizend euro aan Stichting WeConnect

WeConnect heeft concrete plannen hoe zij de donatie in zal zetten: Foto: BZK

KRALENDIJK – Stichting WeConnect heet een genereuze donatie van ruim 17 duizend euro ontvangen van het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties (BZK) in Den Haag, als onderdeel van hun eindejaarsgeschenk. 

De donatie zal worden gebruikt om extra workshops te organiseren voor Caribische scholieren op Bonaire, Saba en Sint-Eustatius, met als doel hun kansengelijkheid te vergroten.

WeConnect voorzitter Gilbert Isabella en directeur Tanja Fraai hebben de cheque op donderdag in ontvangst genomen van Mark de Boer, plaatsvervangend secretaris-generaal van het ministerie, en Roald Lapperre, directeur-generaal Koninkrijksrelaties

Deel dit artikel