Economie

MBO-studenten schilderen kiosken in Isidel Beach Park

De studenten aan het werk in een van de kiosken in het nieuwe park. Foto: BOG

KRALENDIJK- In de week van 11 tot en met 15 maart heeft een groep MBO-studenten van de opleidingen Allround vakkracht onderhouds- en klusbedrijf (AVOK) en Servicemedewerker gebouwen (SMG) met verve de drie kiosken in het toekomstige recreatiepark van een frisse look voorzien.

De enthousiaste studenten werden tijdens de opdracht beoordeeld op verschillende aspecten van hun profieldeel, waaronder onderlinge samenwerking, voorbereiding en planning. 

Waardevol

Met een uitstekende coördinatie en teamwork hebben zij niet alleen het project tot een succesvol einde gebracht, maar ook waardevolle praktijkervaring opgedaan die essentieel is voor hun toekomstige carrière in de onderhouds- en klussector.

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo