Luchtvaart & Reizen

Z-Air verwelkomt nieuw vliegtuig uit de Verenigde Staten

WILLEMSTAD – Op Curaçao heeft Z-Air op dinsdagmiddag haar nieuwste vliegtuig, een Saab-vliegtuig, uit de Verenigde Staten ontvangen. De toevoeging van dit Saab 340B+ model versterkt de reeds bestaande vloot van het bedrijf, waarvan meerdere exemplaren al operationeel zijn.

René Winkel, de directeur van Z-Air, heeft eerder uiting gegeven aan de tevredenheid over de prestaties van de Saab-vliegtuigen, die diverse bestemmingen aandoen. Met 34 stoelen aan boord bieden deze vliegtuigen aanzienlijke ruimte aan passagiers.

Het vliegtuig voltooide dinsdag de laatste etappe van zijn reis vanuit Miami naar Curaçao, waar het met zijn bemanning hartelijk werden ontvangen door collega’s van de luchtvaartmaatschappij.

Toekomstige uitbreidingen

Uit gesprekken met Awor.nu blijkt dat Z-Air plannen heeft om haar vloot verder uit te breiden, met als doel de operationele capaciteit te vergroten. Tot dusver heeft het bedrijf echter nog geen gedetailleerde informatie over deze plannen bekendgemaakt.

Deel dit artikel