Nieuws van Bonaire

Diefstal uit twee auto’s op Bonaire

KRALENDIJK – Afgelopen dagen werd er bij de politie op Bonaire twee keer aangifte gedaan van diefstal vanuit een auto.

Op maandag 18 september werd aangifte gedaan van diefstal vanuit een auto die op de Kaya Prinses Marie geparkeerd stond. Op zondag 17 september tussen 00:15 uur en 00:30 uur hebben onbekenden onder andere een mobiele telefoon van het merk Samsung model A52 en een horloge van het merk Citizen model Eco-Drive uit de auto meegenomen. De auto was waarschijnlijk niet op slot.

Op woensdag 20 september werd aangifte gedaan van diefstal vanuit een auto die op de Kaya Soeur Bartola geparkeerd stond. Onbekenden hebben de dashboard en console vernield, waarschijnlijk op zoek naar waardevolle spullen. De auto was niet op slot. Beide zaken worden onderzocht.

Deel dit artikel