Nieuws van Bonaire

Plannen voor nieuwbouw apotheek Antriol onthuld

KRALENDIJK – Fundashon Mariadal heeft op maandagmiddag het project voor de nieuwe apotheek, Botika Antriol, onthuld aan de Kaya Korona. 

Ziekenhuisdirecteur, Giovanni Frans, benadrukte het belang van deze nieuwe apotheek, die ook buiten de reguliere openingstijden toegankelijk zal zijn. “Hierdoor kunnen patiënten op elk moment hun medicijnen ophalen”, aldus Frans. 

Gedeputeerden Hennyson Thielman en James Kroon toonden zich enthousiast over het project, dat zij zien als een waardevolle aanvulling voor de buurt, met verbeterde parkeermogelijkheden voor een groeiende gemeenschap. 

Druk

De nieuwe apotheek moet ook de druk verminderen op de enige andere apotheek in Kralendijk, bij de ingang van het ziekenhuis. 

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo