Nieuws van Bonaire

Verschillende aanrijdingen veroorzaken stroomuitval in wijken Bonaire

Een pick-up op de weg van Lac naar Kralendijk nam niet alleen een lantarenpaal, maar ook een groot aantal stroomdraden mee. Foto: ABC Online Media

KRALENDIJK- Diverse aanrijdingen die in het afgelopen weekeinde plaatsvonden, hebben geleid tot vaak urenlange stroomuitval in de wijken Lagoen, Tera Kòrá en Nikiboko. 

Op zaterdag was het raak op de weg naar Lagoen, waar door een ongeluk een groot aantal inwoners enkele tijd zonder stroom zat. Op zondag veroorzaakte een ander ongeval kort na het middaguur stroomuitval. Toen knalde een pick-up op de weg van Lac naar Kralendijk tegen een lantarenpaal op. Die werd daarop, samen met een groot aantal stroomdraden, meegetrokken.

Agenten van KPCN die op de plek van het ongeluk aankwamen, besloten de bestuurder van de pick-up mee te nemen naar het politiebureau. Zij hadden het sterke vermoeden dat de bestuurder iets te diep in het glaasje had gekeken. 

Deel dit artikel

RocargoRocargo

Rocargo