Nieuws van Bonaire

Kandidaten M21 ontkennen breuk met partij

Diverse kandidaten, maar ook partijleider Coffie ontkennen op woensdag dat er sprake zou zijn van een leegloop bij de partij. Foto: Archief M21

KRALENDIJK- Diverse kandidaten van de roze partij, M21 van partijleider Daisy Coffie ontkennen dat zij de partij hebben verlaten. 

De geruchten kwamen op gang nadat de nummer 2 van de roze lijst, Bernard Landwier, zijn vertrek bij de partij bekend maakte. Een lokaal radiostation maakte melding van wat zij omschreef als een ware leegloop bij M21. 

Rocargo

Diverse kandidaten van de partij, waaronder Norbert Tadema, Angelo Engelhart en Benrick Martis hebben op woensdag vaak schriftelijk laten weten dat zij nog lid zijn van de partij en daarboven solidair met partijleider Daisy Coffie. 

Verbazing

“Met verbazing heb ik kennis genomen van het feit dat gezegd wordt dat ik de partij zou hebben verlaten. Dat is geenszins waar. Ik ben en blijf lid van deze partij en partijleider Coffie heeft mijn volledige steun”, schrijft Benrick Martis in een persbericht. 

Van diverse andere kandidaten worden soortgelijke geluiden gehoord. 

Rocargo
Deel dit artikel