Nieuws van Bonaire

Zes personen aangehouden tijdens alcohol controle op Bonaire

Alcohol controle - Foto KPCN

KRALENDIJK – In de late avond van donderdag 29 juni heeft het Korps Politie Caribisch Nederland (KPCN) een alcoholcontrole uitgevoerd op de Kaya Hermandad en diverse andere locaties op Bonaire. Tijdens deze controles zijn in totaal 25 automobilisten en 17 scooterrijders onderworpen aan een blaastest.

Tijdens de controle zijn er zes personen aangehouden wegens rijden onder invloed. Het betreft een 23-jarige man met de initialen C.F.H.A., een 29-jarige man met de initialen G.A.E.A., een 19-jarige vrouw met de initialen V.M.J.B., een 18-jarige vrouw met de initialen D.B.M.G., en een 40-jarige man met de initialen N.O.E.D.V.. Daarnaast is een auto die foutief geparkeerd stond op de Kaya Hermandad weggesleept wegens het hinderen van het verkeer. Tevens zijn er drie personen bekeurd wegens het rijden zonder geldig rijbewijs.

Het KPCN benadrukt het belang van verantwoord alcoholgebruik tijdens het deelnemen aan het verkeer. Indien je toch onder invloed van alcohol rijdt, riskeer je een geldboete, een (tijdelijk) rijontzegging, een gevangenisstraf of een combinatie van deze straffen, afhankelijk van de ernst van de situatie.

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo