Nieuws van Bonaire

Lelijk verkeersongeval zorgt voor stremming Gouverneur Debrotweg

De brommer zat na het ongeluk vast onder de vuilniswagen van Selibon. Foto: ABC Online Media

KRALENDIJK- Een aanrijding tussen een personenauto, een motorfiets en een vuilniswagen van Selibon zorgde aan het eind van de dag voor een lelijk verkeersongeluk op de Kaya Gobernador Debrot.

De bestuurder van zowel de motorfiets als de personenauto werden door twee afzonderlijke ambulances met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. Het Korps Politie Caribisch Nederland (KPCN) was na het ongeluk nog geruime tijd bezig met het in kaart brengen van de exacte situatie en de toedracht van het verkeersongeluk.

Veel automobilisten rijden, net voor de overgang tussen Hato en de weg naar Sabadeco, als gekken op de relatief smalle weg. Ook het grote aantal geparkeerde auto’s voor appartementen, die in het gebied worden verhuurd aan toeristen, helpen niet mee aan de situatie.

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo