Nieuws van Bonaire

Meerdere aanhoudingen voor rijden onder invloed in afgelopen weekend

Archief Foto: KPCN

KRALENDIJK – In het weekend van 5 tot en met 7 mei zijn er meerdere personen aangehouden wegens rijden onder invloed.

Op zondag 7 mei hield de politie een 58-jarige man, F.J.B.A., aan nadat er een melding binnenkwam over een slingerende auto op de weg. Agenten troffen de betreffende auto aan en voerden een controle uit. De verdachte kon de blaastest niet uitvoeren en werd meegenomen naar het politiebureau voor een ademanalyse. Zijn rijbewijs is ingevorderd.

Een dag eerder, op zaterdag 6 mei, werd een 51-jarige man, J.A.A.C., aangehouden voor hetzelfde vergrijp. Agenten zagen de man slingerend over de weg rijden en besloten hem te controleren. Na een positieve blaastest werd hij naar het politiebureau gebracht voor een ademanalyse. Ook zijn rijbewijs werd ingevorderd, en zijn auto werd ter bewaring naar het bureau gebracht.

Op vrijdagavond 5 mei arresteerde de politie een 32-jarige man, C.V.M.H., die betrokken was bij een aanrijding tussen twee auto’s op de Kaya Korona. De verdachte kreeg een bekeuring voor het rijden zonder rijbewijs en werd eveneens aangehouden voor rijden onder invloed.

Deel dit artikel