Nieuws van Bonaire

TCB organiseert Kerst koopavond

Kerst koopavond in 2019 met sneeuw in de Kaya Grandi

KRALENDIJK- De Tourism Corporation Bonaire (TCB) organiseert op zaterdag 17 december een kerst koopavond in het centrum van Kralendijk. 

Tijdens het evenement worden de Kaya Grandi en een gedeelte van de Kaya J.N.E. Craane vanaf de Karel’s Beach Bar tot aan het douanekantoor afgesloten voor het verkeer. Bezoekers en inwoners hebben dan de mogelijkheid om rond te wandelen en te genieten van de Kerstsfeer, terwijl ze hun laatste inkopen doen. De Kerstman zal aanwezig zijn om de kinderen te vermaken en er is gelegenheid om met hem op de foto te gaan. 

Op verschillende plekken in de Kaya Grandi wordt muziek gemaakt door gaita-groepen en DJ’s om de nodige sfeer te geven aan de festiviteiten en er zijn modeshows van verschillende modehuizen. Er zullen stands zijn waar de traditionele eindejaarslekkernijen verkocht worden, zoals ayaka en oliebollen bij El Mundo, en ook Kerst-kunstnijverheid en nog veel meer van de ‘Marshe di Playa’ en Bonaire Arts & Crafts Association. 

Welkom

Alle inwoners en bezoekers zijn welkom om te komen genieten van het evenement, dat om 6 uur begint en om 9 uur in de avond eindigt. 

Deel dit artikel