Nieuws van Bonaire

LVV bereidt zich voor op Open Dag van zondag

KRALENDIJK- Bij de dienst Landbouw Visserij en Veeteelt werd op zaterdag druk gewerkt aan de voorbereidingen voor de open dag die op zondag 30 oktober wordt gehouden.

De open dagen van de LVV zijn binnen korte tijd uitgegroeid tot een populaire publiekstrekker. Behalve voor de aankoop van planten en lokale producten, kunnen belangstellenden ook terecht voor een keur aan eten en drinken, of voor de bezichtiging van lokale kweek en lokale dierenteelt. 

De open dag begint om 8 uur in de ochtend en duurt tot 3 uur in de middag. Dit keer wordt tijdens de open dag stilgestaan bij de opening van Bonaire Daily Fresh, die zich ook toelegt op de teelt van lokale groente op het eiland. 

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo