Nieuws van Bonaire

Viering Dag van de Gepensioneerden op Bonaire

KRALENDIJK- Op 25 juli heeft op Bonaire de viering van de Dag van de Gepensioneerden plaatsgevonden. 

De gepensioneerden kwamen bijeen bij de Coconut Ranch, waar diverse activiteiten waren georganiseerd. De dag wordt elk jaar georganiseerd door gepensioneerde vereniging UPAH Bonaire. De afgelopen twee jaar ging het noodgedwongen om een goeddeels virtuele viering, door de beperkingen die COVID-19 met zich meebracht. 

Dit jaar was de bijeenkomst eindelijk weer fysiek. Sprekers waren onder andere Ludovico Nicolaas names het UPAH bestuur, pastoor Mike Hooijschuur en Herbert Domacasse, lid van de Raad van Toezicht van PCN. 

Elk jaar levert het Pensioenfonds Caribisch Nederland (PCN) een financiële bijdrage om de viering mogelijk te maken. 

Deel dit artikelRocargo

Rocargo

Rocargo