Nieuws van Bonaire

Falki Aviation houdt luchtvaartseminar

KRALENDIJK/WILLEMSTAD- Vliegschool Falki Avation kijkt terug op twee succesvolle sessies van haar eigen luchtvaartseminar. Op vrijdag werd het seminar gehouden op Curaçao, gevolgd op zaterdag door een bijeenkomst op Bonaire. 

Het seminar was bedoeld voor alle mensen die interesse hebben in de luchtvaart, maar vooral ook gericht op hen die geïnteresseerd zijn om zelf te vliegen, of in de toekomst piloot te zijn bij een luchtvaartmaatschappij. 

Commercieel

Over de opleiding om commercieel te mogen vliegen, sprak Brad Boersma van de Ocala Aviation Flight School uit Florida. Falki Aviation heeft al veel lokale jongeren geïnspireerd ook een carrière in de luchtvaart na te streven. Diverse piloten van lokale luchtvaartmaatschappijen EZ Air en Divi Divi, zijn ooit begonnen met vlieglessen bij Falki Aviation op Bonaire of Curaçao. 

Deel dit artikel