Nieuws van Bonaire

Vrouwen van Pachi’s Place mogen Bonaire niet in

Aries Felix, uitbater van Pachi’s Place – Foto: Nathaly Evertz Caribisch Netwerk

KRALENDIJK – De sekswerkers van bordeel Pachi’s Place mogen niet naar Bonaire reizen. Ondanks dat alle benodigde vergunningen en vliegtickets geregeld waren, mochten de vrouwen niet met hun vlucht mee.

Latifa Felix, zus van eigenaar Aries en uitbaatster van het bordeel, vertelt over de gebeurtenissen: “Vandaag op 18 november zouden de vrouwen in de ochtenduren vanuit Colombia terug naar het eiland komen. Voor een laatste stempel moesten zij de dag ervoor langs de ambassade. Maar eenmaal daar gearriveerd, werd de stempel plotseling geweigerd.”

De uitbater heeft geen idee waarom de vrouwen niet toegelaten worden, terwijl al het papierwerk op orde was. Uiteindelijk moest Felix gisteravond laat beslissen om de terugkeer van de sekswerkers af te blazen. Het is momenteel nog onduidelijk wat de reden is voor de weigering. Het Ministerie van Buitenlandse Zaken verwijst naar gezaghebber Rijna voor een uitleg, deze was helaas nog niet bereikbaar voor commentaar.

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo