Nieuws van Bonaire

TCB lanceert documentaire ‘Taste of Bonaire’

TCB lanceert documentaire 'Taste of Bonaire'

KRALENDIJK – Tourism Corporation Bonaire (TCB) heeft haar documentaire van het karakteristieke culinaire festival van Bonaire getiteld “Taste of Bonaire” gelanceerd.

De documentaire is ontwikkeld onder leiding van Angelo Domacasse, samen met Reksel Engelhart, om te laten zien hoe dit kleine evenement uitgroeide tot een begrip voor fijnproevers op het eiland. Dit culinaire festival begon ongeveer 10 jaar geleden en heeft tot op de dag van vandaag hetzelfde doel: de culinaire ervaring van Bonaire onder de aandacht brengen. Door de jaren heen werd het festival niet alleen een geweldig avondje uit voor de lokale bevolking, maar trok het ook veel bezoekers van over de hele wereld op zoek naar kunst & ambachten, entertainment en vooral geweldige culinaire hoogstandjes.

Door de pandemie is het evenement uitgesteld, maar TCB hoopt dit festival binnenkort te kunnen organiseren. De documentaire dient als herinnering aan onze inspanningen in het verleden en als motivatie voor de toekomst. “Ik ben trots op mijn collega’s Angelo Domacasse, Helen Mercera-Thode, Evelain Marchena en Rolando Marin die een cruciale rol hebben gespeeld in de ontwikkeling en groei van ons kenmerkende culinaire evenement, maar ook in de lancering van deze geweldige documentaire. We waarderen de inzet van onze teamleden bij het realiseren van deze geweldige activiteiten die onze toeristische ervaring aanvullen”, aldus CEO Miles Mercera.

Deel dit artikel