Nieuws van Bonaire

Tweede Contour Global Kids-project van Beach Tennis Bonaire van start

Kralendijk – Beach Tennis Bonaire en Contour Global Bonaire B.V. organiseren, in samenwerking met de Vakgroep Bewegingsonderwijs, gratisBeach tennis lessen voor kinderen. De organisaties sloegen de handen ineen om kinderen een ervaring te bieden die bijdraagt aan de sociale en sportieve ontwikkeling.

Vandaag 23 oktober was de officiële kick-off met 16 kinderen van Skol Amplio Papa Cornes. Een aantal weken lang worden de leerlingen iedere dinsdag opgehaald en naar de velden bij Coco Beach gebracht. Daar krijgen ze les van Tim Eikholt, sportdocent vanuit de Vakgroep Bewegingsonderwijs en zelf fanatiek beach tennis speler.

Na iedere training staat een verfrissend drankje klaar bij Coco Beach. Het project duurt 1 schooljaar waarin kinderen van zes verschillende basisscholen een introductie krijgen in de snel groeiende sport.

Zoals alle initiatieven van Beach Tennis Bonaire is ook dit project volledig georganiseerd door vrijwilligers. De stichting bedankt de Vakgroep Bewegingsonderwijs voor hun inbreng en Contour Global Bonaire B.V. voor de financiering en het vertrouwen.

Deel dit artikel