Nieuws van Bonaire

Lezing ”Dementie en Voeding”

Kralendijk – Fundashon Alzheimer Bonaire streeft ernaar om de bevolking van Bonaire informatie te blijven verstrekken omtrent Dementie /Alzheimer. Daaromi is er in het kader van Wereld Alzheimer Maand, september 2019, een intensief programma samengesteld. Deze maand wordt afgesloten met een speciale viering op de Wereld Alzheimer Dag, zaterdag 21 september a.s. 

Als onderdeel van het september programma wordt er op vrijdag 13 september a.s. een lezing gehouden voor familieleden en geïnteresseerden. De titel van deze lezing is: ”Dementie en Voeding”. Hoe het risico op dementie te minimaliseren door gezonde voeding. 

Sprekers zijn mevrouw Haydee Clementina en psyschiater Dr. Glenn Matroos beide bestuursleden van de Stichting Alzheimer Curacao.

Datum: Vrijdag  13 september 2019

Plaats:   Captain’s Don Habitat Conference room.  

Tijd:      19.00 – 20.30 

Entree:  Gratis.

Iedereen die belangstelling heeft is van harte welkom op deze informatie-avond.

Deel dit artikel