Luchtvaart & Reizen

EZ Air start ticket verkoop op Flamingo Airport

Tickets voor EZ zijn nu 7 dagen per week te koop op de Flamingo Luchthaven. Foto: ABC Online Media
EZ Air start ticketverkoop Flamingo Airport

Tickets voor EZ zijn nu 7 dagen per week te koop op de Flamingo Luchthaven. Foto: ABC Online Media

Kralendijk- Luchtvaartmaatschappij EZ Air verkoopt sinds afgelopen week ook tickets op de Flamingo luchthaven. In het kantoor, van waar uit het inmiddels niet meer bestaande Insel Air ook tickets verkocht, kunnen passagiers nu 7 dagen per week van 8 uur in de ochtend tot 6 uur in de avond terecht om tickets te kopen.

Volgens Suyenne Dammerman, binnen EZ Air verantwoordelijk voor de ticketverkoop, was de uitbreiding van dedienstverlening noodzakelijk. “Sinds de opening van ons ticketkantoor aan de Kaya Italia is het er steeds drukker geworden. Hoewel ons online boekingsysteem ook al enige tijd de optie biedt van het kopen via internet en steeds meer mensen daar gebruik van maken, zijn er ook veel mensen die in het weekend hun ticket willen boeken. Ook komt het volgens Dammerman best vaak voor dat mensen net vóór een vlucht nog een last-minute ticket willen kopen. “Voor zover er plaats is, is dat natuurlijk altijd mogelijk”, aldus Dammerman.

“We wilden al langer tickets verkopen op de luchthaven en deden dat ook met mondjesmaat, maar eigenlijk hadden we er niet een adquante ruimte voor. Nu het ticketkantoor beschikbaar kwam door het vertrek van Insel Air, was dit voor ons een uitgelezen kans”, zegt Dammerman.

De ticketverkoop op de luchthaven gebeurt in samenwerking met Air Handeling Services Bonaire (AHS), dat wordt geleid door Cornelia Felida. Felida was jarenlang verantwoordelijk voor de ticketverkopen van Insel Air op Bonaire.

Volgens Dammerman is er EZ Air veel aan gelegen de passagiers goede service te verlenen. “Wij krijgen heel veel positieve feedback op het comfort van onze vliegtuigen, maar ook zaken als het op tijd vliegen en een prettige afhandeling van passagiers aan de balie zijn voor ons zeer belangrijk, vooral nu we merken dat het steeds drukker wordt en wij langzamerhand het aantal vluchten op gaan voeren” zegt Dammerman hierover.

Het vluchtschema van EZ Air is online te raadplegen op www.flyezair.com, waar ook de ‘online booking tool’ van de maatschappij te vinden is.

Deel dit artikel