Bonaire

Animal Shelter viert 35ste verjaardag !

Op 18 augustus heeft Animal Shelter Bonaire een speciale open dag om de 35e verjaardag van de oprichting van het asiel te vieren. Het begon allemaal in augustus 1983, toen drie dierenliefhebbers de basis vormden en  na 35 jaar nog steeds groeiende is.

Het evenement vindt plaats van 9.00 tot 12.00 uur bij Animal Shelter Bonaire, Kaminda Lagun 26. Op deze speciale dag is er live muziek van Gibi Bomba, een loterij van $ 1 per loterij (met prijzen, waaronder een nieuwe Kindle Fire, trimsessie, handgemaakte cadeaus en meer). Er zal informatie zijn over dierenverzorging en verzorging, een Adoptiebeurs met speciale jubileumprijzen, koude frisdranken … en natuurlijk een verjaardagstaart! Er is ook een kleine boekenmarkt, een ambachtelijke markt en een winkel voor speelgoed en accessoires voor huisdieren.

Dankzij de sponsoring van UTS zal de dag ook “CHIPPIE-CHIPS” bevatten. The Animal Shelter zal 100 cadeaubonnen weggeven die geldig zijn voor een gratis microchip voor uw hond of kat. Met uw certificaat kunt u een afspraak maken met de dierenarts en uw dier gratis laten steriliseren. Wanneer u het microchipnummer “Chippie Chips” registreert bij de eilanddierenartsen en het asiel, helpt de microchip eigenaren van gezelschapsdieren om zich met hun dieren te herenigen als het dier vermist wordt. Het asiel, andere organisaties voor dierenverzorging en dierenartsen zijn allemaal uitgerust met scanners om het chipnummer te lezen.

Speciale erkenning zal ook worden gegeven aan de eerste oprichters, vroege managers, bestuursleden en vrijwilligers die het asiel gedurende enkele moeilijke tijden in leven hebben gehouden. Individuen en bedrijven die al deze jaren steun hebben gegeven, zullen ook worden erkend. De “officiële speech” zal om 11:00 uur plaatsvinden.

De viering wordt een leuke dag voor het hele gezin. Kom ook langs en word lid van Animal Shelter Bonaire ter ere van 35 jaar zorg voor de ongewenste honden en katten van het eiland en ook ter bevordering van gratis sterilisatie en gemeenschapsonderwijs.

Deel dit artikel