Nieuws van Bonaire

Bonaire selectie U14 is er klaar voor!

Bonaire selectie U14 is er klaar voor!

Na een voorspoedige reis en een warm ontvangst door de Federatie Voetbal van Curaçao hebben de spelers hun intrek genomen in het hotel. Na even het hotel en het zwembad te hebben verkend, begon voor hen het drukke programma in aanloop naar de wedstrijden tegen Curaçao, Trinidad & Tobago, Aruba en Guyana.

Na de training van gisteren in het stadion Ergilio Hato (SDK) zijn de spelers helemaal klaar voor het toernooi. Op afstand kunt u de wedstrijden volgen via een livestream op de facebookpagina van de organisatie.

Hoewel de eerste wedstrijd niet met winst kon worden afgesloten, zijn wij erg trots op onze jongens. Zij hebben voor Bonaire gestreden tot de laatste minuut. Daarnaast zijn we blij met de ontwikkelingen, die de jongens door hard trainen hebben laten zien.

Tevens willen wij het publiek in het stadion en via facebook bedanken voor hun support! Nu alle focus op onze volgende wedstrijd tegen Trinidad & Tobago.

Deel dit artikel