Bonaire

Bonaire samen sterk op de ITB in Duitsland

Foto - TCB

Foto – TCB Het Bonaire-team op de ITB, vlnr Roger Davids (TCB Europa), David Rietveld (Delfins), Mingli Chung (Marriott), Boudewijn Scholts (Eden, Terramar, Surprise Rooms), Megan Dinkelaar (Terramar), Nadia Dabboussi (Terramar)

Berlijn – Het Toeristenbureau Bonaire is niet alleen op de ITB Berlijn, de grootste toeristische beurs van de wereld die woensdag de deuren opende en nog tot en met zondag duurt. In de stand van de TCB zijn ook Delfins Beach Resort, Courtyard by Marriott Bonaire en Eden Beach Resort vertegenwoordigd.

De ITB is een belangrijke beurs omdat bestaande en nieuwe touroperators afspraken maken met accommodaties om Bonaire te verkopen. Ook worden veel journalisten gesproken om artikelen te schrijven over Bonaire. Tijdens de beurs vinden bijna 100 besprekingen plaats en krijgen de zakelijke relaties een update over de ontwikkelingen op Bonaire en worden nieuwe overeenkomsten opgesteld met de aanwezige accommodaties.

De ITB telt meer dan 10.000 exposanten (waaronder ook de toeristenbureaus van Curaçao en Aruba) en trekt jaarlijks ruim 100.000 vakbezoekers.


Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo