Bonaire

Politieberichten deze week

In de nacht van zondag op maandag 26 februari zag de patrouille een feverende auto zonder verlichting.  Er was sprake van geluidsoverlast en een onveilige situatie voor omstanders en overig verkeer. De bestuurder probeerde te ontkomen en reed met hoge snelheid weg. Politie heeft de achtervolging ingezet. Aangekomen bij zijn  woning heeft de bestuurder eigenhandig de auto vernield zodat deze niet in beslag kon worden genomen.

Afgelopen dagen zijn er op verschillende plekken verkeerscontroles geweest. Bestuurders zijn bekeurd voor het niet bezitten van een geldig rijbewijs of verzekeringspapieren. KPCN vraagt de bevolking om documenten in orde te hebben om een bekeuring te voorkomen.

Een aantal personen die illegaal op het eiland verblijven, zijn overgebracht naar JICN. Daar verblijven ze in afwachting van verdere afhandeling en uitzetting. KPCN vraag inwoners om te allen tijde een geldig identiteitsbewijs bij zich te dragen.

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo