Bonaire

Sunbelt Realty opent de deuren van het nieuwe pand

Sunbelt Realty opent de deuren van het nieuwe pand

Vrijdagmiddag 26 januari werd onder toeziend oog van vrienden en relaties het nieuwe pand van Sunbelt Realty Makelaars officieel geopend.

Sunbelt Realty opent de deuren van het nieuwe pand

Het bekende makelaars kantoor van Corine van der Hout en Jan Henk van der Wier is al 18 jaar gevestigd in het centrum van Kralendijk en was verdeeld over twee panden. Maar deze beide locaties werden te klein voor het groeiende kantoor. Enige tijd geleden werd gestart met de bouw van een nieuw pand aan de Kaya Grandi 41.

Sunbelt Realty opent de deuren van het nieuwe pand

Architect
Het kantoor is ontworpen door de bekende architect Elton Augusta, hij heeft een fraaie mix gemaakt van een klassiek Bonairiaans landhuis met aansluitend een stijlvol modern kantoor.

De nieuwe locatie heeft een aantal voordelen ten opzichte van de oude locatie: er is meer etalageruimte om het aanbod te presenteren en er is een eigen parkeerruimte achter het pand. Het pand heeft van binnen een luxe en moderne inrichting en cliënten kunnen er gastvrij en sfeervol ontvangen worden.

Sunbelt Realty opent de deuren van het nieuwe pand

Rondleiding
Na een enthousiaste en emotionele speech werd het lint doorgeknipt door de moeder Corine van der Hout en vervolgens was er de mogelijkheid om een rondleiding te krijgen door het nieuwe makelaarskantoor en om vragen te stellen aan het duidelijk trotse team.

Sunbelt Realty opent de deuren van het nieuwe pand
Sunbelt Realty opent de deuren van het nieuwe pand
Sunbelt Realty opent de deuren van het nieuwe pand
Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo