Bonaire

Sealy nieuw afdelingshoofd maatschappelijke ondersteuning en arbeid

Kralendijk – Per 1 december 2017 zal mevrouw Ingrid Sealy beginnen als Afdelingshoofd Maatschappelijke Ondersteuning en Arbeid. Zij heeft ruime ervaring in diverse managementfuncties.

Rocargo

Voor het aanvaarden van de uitdaging als Afdelingshoofd Maatschappelijke Ondersteuning en Arbeid  van de Directie Samenleving en Zorg, was mevrouw Sealy sinds 2010 werkzaam in diverse functies bij Jeugdzorg en Gezinsvoogdij Caribisch Nederland.

De functie van afdelingshoofd ziet mevrouw Sealy als een ideale volgende stap in haar loopbaan waarbij zij haar opgebouwde kennis en ervaring optimaal kan benutten en verder kan verbreden. Participatie, bieden van gelijke kansen, beschermen en ondersteunen van kwetsbare groepen zijn voor mevrouw Sealy altijd belangrijke thema’s geweest. Zij ziet zichzelf als een bruggenbouwer die de doelen van de organisatie, de medewerkers en klanten in overeenstemming met elkaar brengt. Zij streeft ernaar om door middel van samenwerking resultaten te behalen.

De heer mr. Christopher Frans, voormalig waarnemend hoofd van de afdeling MOA, keert weer terug naar zijn functie van beleidsadviseur bij de Afdeling Beleid en Projecten van dezelfde directie.

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo