Bonaire

Pick-up ambulance voor Echo

Op maandag 25 september is op Redpalm Village een DierenLot pick-up dierenambulance uitgereikt aan Echo. DierenLot ambassadeur op Bonaire Leo Dijkgraaf heeft de uitreiking verzorgd.

Echo heeft een opvang bij Conservation Centre Dos Pos voor gewonde papegaaien, maar is met name actief in het in stand houden van de populatie Geelvleugel Amazone (Lora) op het eiland. Dit doen ze door nesten te bewaken, onderzoek te doen naar de huidige populatie en inheemse planten weer terug te planten op het eiland zodat de natuurlijke leefomgeving weer beter geschikt is voor de papegaaien.

Omdat er voor deze werkzaamheden, die vaak plaatsvinden op moeilijk te bereiken gebieden, een goede auto noodzakelijk is stelt Stichting DierenLot een pick-up dierenambulance beschikbaar.

Stichting DierenLot is een Nederlandse organisatie die opkomt voor dieren in nood in Nederland en de Nederlandse gemeenten in het Caraïbisch gebied. Niet alleen gezelschapsdieren maar ook dieren uit de natuur kunnen op onze hulp rekenen. Zo helpen wij ook Sea Turtle Conservation Bonaire, Dierenbescherming Bonaire en Kunuku Kakelvers.

Rocargo
Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo