Bonaire

Nieuwe stichting Fundashon Unidat Pa Enseñansa

Nieuwe stichting Fundashon Unidat Pa Enseñansa

Passie voor onderwijs en kinderen is wat ons verenigd en daarom zijn wij Fundashon Unidat Pa Enseñansa begonnen. Wij zijn een nieuw initiatief op Bonaire, die zich inzet voor het stimuleren van kennisdeling binnen het onderwijs en het inspireren van onderwijsprofessionals.

Wij hebben ervaren dat er bij de onderwijsprofessionals op Bonaire ontzettend veel praktijkervaring, kennis en ideeën aanwezig zijn, die niet altijd volledig worden benut. Zo kunnen sommige onderwijsprofessionals worstelen met een uitdaging, terwijl een mede-onderwijsprofessional een soortgelijke uitdaging al heeft opgelost. Wij geloven dat het delen van kennis de kinderen en onderwijsprofessionals op Bonaire kan helpen.

Om dit te realiseren gaan wij bijeenkomsten organiseren, waarbij uitdagingen, oplossing, innovaties en ervaring uit de praktijk centraal staan. Door in een gezellige informele sfeer hierover aan de hand van verschillende werkvormen met elkaar in gesprek te gaan, willen wij onderwijsprofessionals helpen bij het uitoefenen van hun functie. Het wiel hoeft niet telkens opnieuw te worden uitgevonden, door gebruik te maken van elkaars kennis, ervaring, ideeën en talenten kunnen wij het onderwijs op Bonaire helpen in haar ontwikkeling.

Dit schooljaar gaan wij van start met onze openingsavond op 4 oktober 2017.

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo